Editie speciala: echipa emisiunii „Salveaza-i viata!” urca pe munte!

Adaugat la data iunie 28, 2012 cu niciun comentariu

Duminica, 1 iulie, Speranta TV va prezinta o editie speciala a emisiunii „Salveaza-i viata!”, realizata in colaborare cu Serviciul Judetean Salvamont Prahova.

Ii veti insoti pe salvatorii montani in Valea Spumoasa din Muntii Bucegi si veti urmari un exercitiu de acordare a primului ajutor, urmat de transportul pacientului peste o prapastie cu ajutorul unei instalatii pe sistem tiroliana, demonstratii realizate special pentru Speranta TV.

Veti afla cum trebuie sa va pregatiti inainte de a pleca intr-o drumetie la munte si ce reguli trebuie sa respectati pentru a avea o vacanta lipsita de incidente neplacute. Centrele de informare turistica si echipele de salvatori montani va pot oferi informatii cu privire la starea vremii, dificultatea traseelor si echipamentul necesar. In plus, aveti la dispozitie site-ul www.salvamontprahova.ro, de unde puteti afla detalii cu privire la bazele si refugiile Salvamont, dar si sfaturi pentru o drumetie lipsita de pericole.

Nu uitati! In caz de urgenta pe munte, puteti apela numarul unic de urgenta 112 sau numarul 0-SALVAMONT, pentru a primi ajutor de la salvatorii montani aflati la datorie.

Echipa emisiunii Salveaza-i viata a fost formata din: Marian Merintoni si Bogdan Angheluta (operatori imagine), Mihaela Rusu (voce), Ovidiu Codreanu (editor imagine) si Loredana Dumitrascu (redactor). Puteti vedea cateva imagini din culisele emisiunii pe pagina oficiala de Facebook Speranta TV.

Loredana Dumitrascu, Speranta TV

5.436 Comentarii

Lasa un comentariu