Speranta TV: Ediție specială – Concert “ZÂMBETUL NOTELOR” Sala Radio- duminică, 5 iunie, ora 9.00

Adaugat la data mai 20, 2016 cu niciun comentariu

Speranța Tv îi invită pe copii, duminică, 5 iunie de la ora 09:00, să urmărească un concert educativ, intitulat “Zâmbetul notelor”.  Bucurie, zâmbete, energie, sunete gingașe și armonii pline de viață, sunt cuvintele care descriu cel mai bine atmosfera acestui eveniment.

Corul de copii Akord Junior din zona Banatului – Timișoara și Arad, împreună cu Corurile The Royal Kids și The Royal Singers, au repetat și și-au dat întâlnire la București pentru a spune tuturor cu multă determinare, că notele muzicale împreună cu literele colorate, aduc zâmbete pe buzele noastre. Viețile noastre se pot asemăna cu melodiile lor, game, arpegii, acorduri, și suișuri, coborâșuri, bucurii sau probleme. Dar, daca iubești viața, frumosul, și binele, în final vei fi fericit.

Concertul s-a desfășurat în data de 31 mai 2015, pe scena de concerte a Sălii Radio. Piesele muzicale, atent alese, au fost prezentate într-un mod hazliu și inedit de Anca Dumitriu, mămica a doi copii din cor. Dirijorii care au însuflețit cu profesionalism și pasiune întreg ansamblul au fost Alina Negoșanu și Albert Codreanu. În cadrul acestui eveniment, s-au strâns fonduri pentru a contribui la binele unei familii sărace. O mamă și 6 copii care locuiau într-o singură cameră, aveau un vis, acela de a avea o locuință nouă și încăpătoare.

Ideea a prins viață prin suportul organizatorilor: Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Excelsis din București, The Royal Singers și Asociația Conștiință și Libertate. Speranța Tv a fost prezentă la acest eveniment și vă propune să ascultați, mai bine de un ceas, muzică interpretată de cei mici.

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu