Duminica, 22 decembrie, la Speranța TV

Adaugat la data decembrie 21, 2013 cu 1 comentariu

Duminică, 22 decembrie, vă recomandăm emisiuni pentru toate vârstele și concerte de sărbătoare.

De la ora 10.00, Exploratorii învață despre columbofilie, sau despre cum să crești și să îngrijești porumbeii. Invitații emisiunii sunt doi columbofili cu experiență, domnii Axente Craciun și Comanov Rodion.

La ora 14.00, puteți revedea concertul „Rugă la Betleem”, susținut în Sala Filarmonicii Auditorium Maximum din Cluj Napoca de mai multe formații și coruri din zona Transilvaniei.

Felipe 2

Felipe Silva, personajul principal al ultimului episod Loma Linda 360

La ora 17.30 vă prezentăm în reluare ultimul episod al emisiunii Loma Linda 360. Vă invităm să călătoriți prin jungla amazoniană alături de ambarcațiunea care conduce echipa medicală de la Loma Linda din sat în sat. Aflați cum sunt rezolvate problemele de sănătate ale lui Antenor, tatăl a șapte copii. Fiți alături de familia micuțului Felipe, care la doar patru ani suferă de o gravă afecțiune cardiacă.

Iar seara, de la ora 20.00, va prezentăm un Concertul umanitar care a avut loc la Palatul Culturii din Târgu Mureș. Veți putea revedea formații precum Voces, Bel Canto, Noblesse și va veți bucura de interpretarea de exepție a violonistei Sara Stroici. Concertul poate fi urmărit în reluare luni, 23 decembrie, de la ora 15.00.

Pentru detalii despre celelalte emisiuni din grila de programe Speranța TV, click aici.

Foto: Radu Adelin Rusneac

5.463 Comentarii

  1. V-as ruga sa imi spuneti unde se poate viziona concertul de craciun de la Tg-Mures din anul 2012. Imi puteti da un link?

    V-am mai trimis inca un email la care nu am primit raspuns.

    Va multumesc,
    Silvia Pop

Lasa un comentariu