Droguri în licee. Două persoane au fost arestate preventiv, după perchezițiile din Capitală. Descinderi la Bacău și Timișoara

Adaugat la data martie 22, 2023 cu niciun comentariu

Două persoane au fost arestate preventiv în dosarul de trafic de droguri în licee. Măsură a venit în urma unor percheziții efectuate marți, iar șapte suspecți au fost reținuți. Astăzi au loc percheziții în Bacău și Timișoara la suspecți de trafic de droguri.

Percheziții au loc și astăzi în Bacău, în trei cauze, având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Ofițerii de la Combaterea Criminalității Organizate au descins la 8 adrese unde locuiesc persoane suspectate de trafic de droguri, în special canabis și amfetamine.

Potrivit unui comunicat al IGPR, în cauză s-a reţinut că, în perioada 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc (canabis şi amfetamine), către consumatori, inclusiv elevi, din municipiul Bacău şi localităţile învecinate.

Peste 20 de persoane urmează să fie conduse, pentru audieri, la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Bacău.

O actiune similară a avut loc și în Timisoara, unde sunt vizați 10 suspecți care ar fi vândut substanțe cu efecte psihoactive.

Peste 10 persoane urmează să fie conduse pentru audieri la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara, după ce procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism -Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu poliţişti ai Brigăzii de Combatere Timişoara efectuează, miercuri, opt percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara, într-o cauză care vizează trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

22.03.2023

5.435 Comentarii

Lasa un comentariu