Donatii la Spitalul Judetean Ploiesti

Adaugat la data iunie 25, 2015 cu niciun comentariu

25.06.2015

Sistemul medical din Romania este adesea neputiincios in fata neajunsurilor financiare, material si sanitare de care pacientii care trec zilnic pragul spitalelor si al suferintei au mare nevoie. Multi pacienti au diferite nevoi in suferinta, dar putini dintre acestia se reintorc sanatosi in spitalele in care au fost ingrijiti pentru a da o mana de ajutor si stemului sanitar. O astfel de surpriza insa a avut Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, atunci cand a primit o donatie de 160 de seturi de lenjerie pentru paturile spitalului.

Intreaga poveste a pornit de la Cornel Popa, un fost pacient al Spitalului din Ploiesti, dar si pastor al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din oras. Observand nevoile cu care sistemul sanitar se confrunta zi de zi, a hotarat sa demareze un proiect impreuna cu enoriasii bisericii.

Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, cea mai mare unitate sanitara din Judetul Prahova, a primit lenjerie pentru fiecare pat din sectiile: terapie intensiva, neurologie, ortopedie si chirurgie plastica. Prin aceasta donatie, personalul acestui spitalul isi va putea desfasura activitatea, iar pacientii vor putea fi tratati in conditii mai bune.

Proiectul Bisericii Advetiste de Ziua a Saptea din Ploiesti nu se opreste aici. Donatorii si-au propus sa repete aceasta experienta, astfel incat fiecare pat al spitalului judetean de urgenta din Ploiesti sa primeasca o noua lenjerie.

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu