Site-ul www.rvs.ro, liant între ascultători și realizatorii RVS

Adaugat la data ianuarie 01, 2020 cu 1 comentariu

Venim in atentia ascultatorilor postului de Radio Vocea Sperantei cu un site functional care beneficiaza, in primul rand, de o interfata prietenoasa. Accesibilitate mai mare, posibilitatea de a asculta piesele muzicale preferate direct pe site, precum si facilitarea votului melodiei saptamanii pe site sunt doar cateva dintre functiile care vor face din www.rvs.ro numarul 1 in topul preferintelor ascultatorilor de pretutindeni.

“Pentru mine reprezinta un vis implinit. Imi doresc ca si in mediul online, ascultatorii sa aiba parte de interactivitatea pe care si-o doresc. Tehnic nu a fost usor, dar bucuria concretizarii acestui proiect intrece orice truda personala”, a spus administratorul site-ului www.rvs.ro, Cristian Sandu

Cu mai multe imagini, cu muzica si interactivitate, cu stiri si emisiuni ce pot si urmarite oricand, dar si cu posibilitatea de ascultare sau vizualizare in timp real a emisiunilor ce se difuzeaza, noul site www.rvs.ro implineste nevoia publicului fidel Radio Vocea Sperantei, dar si Speranta TV pentru modernitate in prezentarea unui mesaj deosebit, unic in mass-media romaneasca.

www.rvs.ro este site-ul oficial al postului de Radio Vocea Sperantei.

Sa ne bucuram impreuna de speranta!

5.419 Comentarii

  1. imi place speranta tv

Lasa un comentariu