Detaliul care contează – 13.05.2012

Adaugat la data mai 15, 2012 cu 1 comentariu

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/album3/132Detaliul care cont .flv[/FMP]

5.463 Comentarii

  1. detaliul care conteaza se vede in accent…accentul este unde este interesul…interesul este unde este inima…inima este unde este ratiunea…ratiunea este unde s-a ales…alegerile sint unde este ce este.

    intr-o casa e invers…

    este ce este din pricina alegerilor, care arata ratiunea, in care se vede inima, care prezinta interesul unde este detaliul care conteaza.

    cind accentul este dragostea, accentul este viata care se exprima in pluraritate…toata familia este vizibila in intreaga casa, in alcatuirea ei, in culorile alese, in exprimarea inimii/gustului intr-o unitate exprimata.

    Daca accentul este in unitate, fericirea este in rezultat, este prezenta in toti cei ce alcatuiesc familia…este unita intr-un tablou desenat de toti…este tabloul in care se vede importanta tuturor celor din ea, …este cartea care are mai multe caractere/toata familia…este grupul cu mai multe instrumente in acelasi cintec…detaliile care conteaza in toti….inima si importanta vietii din ea imbiata de dragoste sa se exprime in ceea ce este, in locul in care este si traieste…sansa de-a privi zilnic inima celor de linga tine si cu tine….o cunoastere incurajata, exprimata, cu viata in existenta ei.

Lasa un comentariu