Despre Teatrul de papusi la emisiunea Exploratorii

Adaugat la data aprilie 19, 2014 cu niciun comentariu

In editia difuzata duminica trecuta, 13 aprilie, la emisiunea Exploratorii, copiii au invatat mai multe despre ce inseamna sa fii un papusar si sa lucrezi cu papusile.

Daca nu ati vizionat editia despre Teatrul de papusi, ea poate fi gasita in arhiva on-line, aici.

Iata cateva motive pentru care merita sa vizionati aceasta editie:

  • Ii veti cunoaste mai bine pe cei trei invitati care ne-au impartasit lucruri interesante legate de Teatrul de Papusi: Cristina Denes – coordonatoarea trupei Clopotel, artizanul Clara Toma si actorul Ovidiu Popa.
  • Veti afla de la Cristina Denes ce inseamna sa fii un papusar, care este recuzita acestuia, diferenta dintre tipurile de papusi care apar in piesele de teatru pentru copii.
  • La rubrica “activitatea practica” veti invata cu ajutorul artizanului Clara Toma cateva variante de a realiza propriile papusi, din materiale obisnuite si la indemana oricui: linguri de lemn, carton, hartie creponata, foi pentru servit prajiturile, sarma plusata si multe alte tipuri de materiale.
  • Veti face cunostinta cu Bobita si prietenul sau, veti asculta un cantecel – surpriza pentru copii si, de asemenea, veti invata lectia din fabula Greierele si Furnica – prezentata intr-un mod inedit de catre actorul Ovidiu Popa.
  • Si nu in ultimul rand, vom avea ocazia sa ascultam cele mai frumoase momente sau amintiri inedite din viata papusarilor, precum si lectiile pe care copiii le pot invata.

Va dorim vizionare placuta!

Mioara Mihai

Indiciile pentru editia care va fi difuzata pe 20 aprilie in cadrul emisiunii Exploratorii sunt: eprubeta, propolis, monoflor, reactivi, polen, microscop. Despre ce sa fie vorba, daca analizam aceste 6 indicii?

5.435 Comentarii

Lasa un comentariu