Despre multumire – la emisiunea Exploratorii

Adaugat la data decembrie 08, 2013 cu niciun comentariu

Dragi copii, indiferent de varsta pe care o aveti, avem o noua provocare pentru voi: ziua multumirii. Despre ce e vorba?

Va explicam imediat. In cadrul emisiunii Exploratorii avem o noua editie din seria “Idei pentru timpul liber” si va prezentam mai multe jocuri, activitati si surprize pe care le puteti pregati pentru membri familiei voastre sau pentru prieteni.

De exemplu, invatam despre importanta spiritului de echipa si a recunostintei in familie, prin jocuri ca “geometria pe tacute”, “trecerea raului” sau “batul zburator”.

La rubrica Activitati practice ne gandim cum putem crea un ambient atragator si ce am putea prepara pentru servirea mesei. Asa ca vom invata sa facem frigarui din fructe uscate, mere, kiwi si portocale, apoi ne amuzam la prepararea unor senvisuri vesele cu legume. Pentru partea decorativa, vom realiza mai multe elemente: o floare din capacul unui mar, un felinar dintr-un pahar cu picior sau portocale decorate cu ajutorul cuisoarelor.

Pentru ca timpul petrecut in familie cu aceasta ocazie sa fie cat mai frumos, am ales sa facem un pom al multumirii, sa spunem povestiri, sa ascultam muzica instrumentale si sa gasim impreuna modalitati de a spune “multumesc” intr-un mod cat mai creativ.

Asa ca… va multumim pentru ca veti fi alaturi de noi duminica, 8 decembrie, incepand cu ora 10:00, pentru a urmari aceasta editie. Speram sa va fie de folos!

Mioara Mihai

5.472 Comentarii

Lasa un comentariu