Copiii invata din nou despre supravietuire la emisiunea Exploratorii

Adaugat la data februarie 08, 2014 cu niciun comentariu

La emisiunea “Exploratorii” continuam seria despre supravietuire cu o noua editie in care abordam doua subiecte: ce faci daca ramai in bezna sau daca esti prea singur.

Te-ai gandit vreodata ce ai de facut daca, dintr-o data, esti nevoit sa te descurci pe intuneric intr-un loc nou si, poate, in conditii speciale? Cum te folosesti de simturi si care sunt regulile de siguranta pe care este indicat sa le aplici? Dar daca ramai singur si ai nevoie de ajutor sau sa trimiti semnale de la sol catre un aparat de zbor care survoleaza zona in care te afli?

In editia de duminica, vom cauta raspunsurile potrivite la aceste intrebari si nu numai. Vom invata semnalele din codul international Sol – Aer si vom construi mesajul SOS din diferite materiale. Pentru ca ne place sa invatam in mod practic ce ar trebui sa facem, vom avea si un joc in care exersam modul in care am putea sa ne taram printr-un tunel, pentru a ne salva.

Am pregatit si o surpriza: cum se poate face paine pe bat coapta in jar, pentru situatiile neprevazute in care trebuie sa ne preparam ceva de mancare si nu avem la indemana decat faina si apa.

Va invitam sa urmariti emisiunea Exploratorii duminica, 9 februarie, de la ora 10:00.

Puteti urmari episodul anterior, dedicat tehnicilor de supravietuire, in arhiva Speranta TV: click aici.

Mioara Mihai

5.469 Comentarii

Lasa un comentariu