Copiii invata despre Olanda

Adaugat la data iunie 27, 2014 cu niciun comentariu

In ultima duminica din luna iunie, vom avea ocazia sa descoperim Olanda la emisiunea Exploratorii, in cadrul seriei “Copiii de pe glob”.

Alaturi de noi, in calitate de invitati, vor fi Alex Goga si parintii sai: Maria si Nicu Goga. Impreuna cu familia Goga vom afla o multime de lucruri interesante despre “Tara Apelor”, despre canale, cascaval, pantofii de lemn, flori si mori de vant, despre personalitati olandeze precum: Vincent van Gogh, Wilhem  de Orania sau despre orase importante din Olanda.

Alex ne va invata cum putem scrie cateva cuvinte si care este pronuntia lor corecta. Tot Alex este acela care ne va povesti care este atmosfera din clasa, cum sunt colegii si profesorii intr-o scoala olandeza, cum decurge un examen la inot, dar si ce le place sa se joace impreuna cu prietenii sai olandezi.

Bineinteles ca nu vor lipsi din aceasta editie activitatile practice, Cutia curiosilor sau lectiile importante pe care le putem invata. Asa ca va invitam sa urmariti editia despre Olanda duminica, 29 iunie, de la ora 10:00.

Vizionare placuta!

Mioara Mihai
Foto: Sander Klaver, freeimages.com

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu