Copiii invata despre fotografie

Adaugat la data aprilie 12, 2014 cu niciun comentariu

Va mai amintiti care au fost indiciile pe care le-ati primit saptamana trecuta, pentru a descoperi profesia prezentata in cadrul emisiunii Exploratorii? Ne-am bucurat sa vedem cat de rapizi ati fost cand ati dat raspunsul corect.

Duminica trecuta, pe 6 aprilie, l-am avut alaturi de noi pe Ioan Stoenica, fotograf de natura si pasionat de ceea ce face. Impreuna cu copiii prezenti in platoul de filmare, am gasit cuvintele – cheie ascunse printre obiectele din decor, apoi am asamblat un puzzle pentru a identifica profesia invitatului nostru.

Ioan ne-a aratat pe intelesul nostru din ce este alcatuit un aparat de fotografiat, care sunt accesoriile necesare si cum le putem folosi pentru a realiza fotografii de calitate. Am putut invata despre reguli de compozitie fotografica si tipuri de fotografii. Mai mult de atat, ne-a prezentat fotografii inedite si ne-a impartasit si povestea din spatele lor: situatia in care se afla, momentul din zi care a imbracat peisajul intr-o lumina aparte sau intalniri cu animale salbatice care au fost surprinse in imaginile sale.

Daca doriti sa revedeti aceasta editie, o puteti gasi aici: Exploratorii: Fotografie

Duminica viitoare,pe 13 aprilie, de la ora 10:00, vom descoperi o alta profesie, alaturi de trei invitati deosebiti. Iata indiciile: rol, voce, papusa, pasiune, scena. V-ati dat seama?

Mioara Mihai

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu