Copiii invata despre Elvetia

Adaugat la data iunie 07, 2014 cu niciun comentariu

La emisiunea Exploratorii, pe parcursul lunii iunie vom putea viziona editiile din seria “Copiii de pe glob”. Este o ocazie potrivita sa invitam persoane care au calatorit sau locuiesc in diverse tari si sa ascultam relatari interesante despre oamenii care populeaza tarile respective.

Swiss FlagDuminica, 8 iunie, va fi alaturi de noi Cristina Neagu, care ne va povesti despre calatoriile sale in Elvetia. Impreuna cu copiii prezenti in platoul de filmare vom afla date importante despre aceasta tara, vom identifica obiectele din saci si elementele care apar pe cartile postale aduse de Cristina. Invitata noastra ne va povesti despre bucataria si alimentele preferate ale elvetienilor, despre ghetari si munti, despre ciocolata si ceasurile elvetiene, dar si despre copiii de acolo.

Atunci cand vorbim despre copii, cel mai repede invatam lectiile prin joaca.
De exemplu, cuvinte incrucisate. Dar ce poti face cu o pelerina, o pereche de manusi, o ciocolata adusa din Elvetia infasurata bine de tot in staniol si ziar, doua zaruri, un cutit si o furculita? Raspunsul il veti afla duminica, bineinteles.

Spre finalul editiei, vom deschide din nou Cutia curiosilor, dar nu inainte de a gasi cateva indicii de la participanti. Daca vreti sa descoperiti lucruri frumoase si lectii de viata, va invitam sa urmariti urmatoare editie a emisiunii “Exploratorii” duminica, 8 iunie, de la ora 10:00.

Mioara Mihai
Foto: sxc.hu

5.435 Comentarii

Lasa un comentariu