Conventia muzicala „Renașteri spirituale”

Adaugat la data ianuarie 10, 2014 cu 2 comentarii

In perioada 17-19 ianuarie, la sala Dalles din București, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea “Excelsis” organizează Convenția muzicală „Renașteri spirituale”. Evenimentul se desfășoară sub motto-ul „Cântați o cântare înțeleaptă!” (Ps.47:7).

Evenimentul este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din zona Muntenia si reunește o serie de personalități din lumea muzicală adventistă. Invitat special va fi dr. James Lee, profesor de compoziție la Morgan State University din Baltimore. Dr. James Lee se bucură de o recunoaștere importantă în peisajul muzical din Statele Unite ale Americii, lucrările sale fiind interpretate de orchestre renumite.

Programul convenției muzicale va împleti închinarea cu instruirea, în dorința de a oferi tinerilor jaloane corecte pentru a-și dezvolta un discernământ spiritual capabil să distingă muzica curată, agreată de Cer. Acest eveniment nu reprezintă o experiență singulară, ci este doar debutul unui proiect amplu de evenimente muzicale ce vor continua să promoveze dezvoltarea spirituală și culturală.

Programul întâlnirilor este următorul:
Vineri, 17 ianuarie: ora 19:00
Sâmbătă, 18 ianuarie: dimineață – ora 10:00, după amiază – ora 17:00
Duminică, 19 ianuarie: după amiază – ora 17:00

Albert Codreanu, producator muzical Speranta TV

5.463 Comentarii

  1. Astept cu nerabdare sa vad cum va reusi dr.James Lee, sa ofere “tinerilor jaloane corecte pentru a-si dezvolta un discernamant spiritual capabil sa distinga muzica curata,agreata de Cer”. Oricum, muzica ce se interpreteaza la Morgan State University,nu este potrivita ca exemplu pentru telurile nobile de “Renasteri Spirituale”. Muzica buna s-a nascut in Europa, aici si-a atins apogeul, si este asa de aproape de noi, incat nu trebuie sa o cautam in America. Da, in America a inceput denaturarea muzicii religioase bune si de acolo a fost raspandita in toata lumea. In toate domeniile vietii noastre avem nevoie de o “Renastere Spirituala “,si aici este inclusa si muzica, si deabia dupa aceasta Reforma vom fi capabili sa fim folositi de Dumnezeu la incheierea lucrarii Sale . Amin.

  2. Va salut cu pace! Evenimentul acesta va fi transmis online pe vreun site sau nu?
    Cu deosebita consideratie

Lasa un comentariu