Conventia adventista de misiune si asistenta sociala

http://socasis.ubbcluj.ro/asas/images/img_echipa.jpg

Adaugat la data aprilie 26, 2016 cu niciun comentariu

Institutul Teologic Adventist, în colaborare cu Uniunea de Conferințe a Bisericii Adventiste din România, va organiza în perioada 20-22 mai 2016, prima ediție a Convenției Adventiste pentru asistență și misiune socială. La eveniment sunt invitați și așteptați atât asistenți sociali, membrii ai Bisericii Adventiste, cât și personele care coordonează sau lucrează în proiecte sociale (ADRA, ASUP, ARSU, centre pentru îngrijire seniori, centre de zi sau de noapte, proiecte în penitenciare sau pentru oamenii străzii, persoane cu dizabilități, copii aflați în situații de risc etc.). La întâlnire pot participa și prieteni sau simpatizanți ai Bisericii Adventiste.

Principalele obiectivele ale evenimentului sunt: (1) elaborarea și prezentarea unei viziuni și strategii adventiste cu privire la proiectele sociale din România și nu numai; (2) prezentarea unor informări despre criteriile și sursele pentru obținerea de fonduri europene și/sau alte surse de finanțare și (3) organizarea unei baze de date cu ONG-urile din domeniul social coordonate de credincioși adventiști sau simpatizanți ai bisericii.

Cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie completând formularul electronic aflat la adresa:www.institutadventist.ro/inscriereconventie. Mai multe informații referitoare la organizare, costuri de participare și invitați vor fi publicate în curând pe site-ul Institutului Teologic Adventist,www.institutadventist.ro

Persoană de contact: Emanuel Sălăgean

Tel. 0753 142 622

Email: emanuelsalagean(@)institutadventist.ro

sursa: www.adventist.ro

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu