Conteaza ce crezi!

Adaugat la data februarie 11, 2014 cu niciun comentariu

Seria de șapte episoade cu durata de o oră intitulată “Contează ce crezi” discută în detaliu cea mai veche formulare a credinței creștine de după perioada biblică, cunoscută sub numele de Crezul apostolic. Producătorul și regizorul seriei este T. N. Mohan, premiat pentru multe dintre filmele și documentarele sale, iar proiectul a marcat împlinirea a 25 de ani de la înființarea Institutului de Istorie Creștină (Christian History Institute).

Realizarea seriei a reunit un număr impresionant de teologi de renume internațional, reprezentând diferite tradiții și biserici creștine. Într-un mozaic inteligent și captivant, ei discută fiecare articol din crez, subliniindu-i relevanța și aplicațiile la viața noastră.

Crezul apostolic este o verigă vie care face o punte peste secole și ne leagă de Biserica timpurie. El este terenul comun care îi unește pe credincioșii de azi din diverse culturi și tradiții, și o provocare permanentă să aprofundăm Sfânta Scriptură în totalitatea ei, despre care s-a spus, pe drept cuvânt, că este crezul cel mai bun.

5.473 Comentarii

Lasa un comentariu