Congresul tinerilor adventisti la Speranta TV

Adaugat la data septembrie 14, 2012 cu 2 comentarii

Iasiul, cunoscut si sub denumirea de orasul celor sapte coline, este unul dintre acele orase de care te poti indragosti de indata ce pasesti pe strazile lui. Alei strajuite de tei, case vechi intre zidurile carora este ascunsa povestea vietii celor care au scris istoria Romaniei si unul dintre locurile al carui nume este plin de amintiri petnru fiecare dintre noi: bojdeuca lui Ion Creanga.

In luna august a acestui an, Iasiul a fost gazda celei de a saptea editii a Congresului National al Tinerilor adventisti din Romania cu moto-ul: „Traieste altceva!”, eveniment la care a fost prezenta si o echipa a postului de televiziune Speranta Tv. Misiunea acesteia a fost aceea de a surprinde pentru telespectatori aspecte de la cele mai importante momente ale evenimentului, de sta de vorba cu organizatorii, invitatii si participantii la acest eveniment, de a-i face astfel pe cei aflati in fata micului ecran sa se simta ca si cum ar fi fost acolo.

Vineri, 14 septembrie, ora 20:00 va fi difuzat in cadrul emisiunii „Biserica in actiune” primul dintre cele patru reportaje realizate cu aceasta ocazie. Prima emisiune va fi dedicata unei prezentari generale a intregului eveniment, fiind trecute in revista proiectele, seminarele si momentele de inchinare. Urmatoarele vor aborda rand pe rand urmatoarele subiecte: cele 22 de seminare sustinute in cadrul Congresului de invitatii cu experienta si studii in domenii ca: alegerea partenerului de viata, dezvoltarea personala, crestere spirituala, alegerea carierei, misiune; cele 28 proiecte educative, recreative, misionare si de sanatate desfasurate sub denumirea Impact Iasi 2012; momentele de inchinare din Sabat si punctele muzicale care au dat culoare acestui eveniment.

In tot acest timp, va asiguram ca veti invata sa traiti altceva!

Cristina Neagu, Ileana Niculae

Foto: Emil Indricau

5.491 Comentarii

  1. Tineri sunt in toate bisericile, important ar fi sa gasiti locul in care sa va simtiti cel mai bine si sa va faceti prieteni.

  2. Si io care credeam ca in biserica aceasta activeaza mai mult cei din categoria a_III_@;se pare ca m@m inselat…oricum n_am vazut acolo ceva I_gadget din generatia a_5_a,lucru dealtfel obisnuit se pare din ce in ce mai des si pe la altii asa cum bine a punctat un site de stiri mai aplecat spre picanterii…am totusi o nelamurire;de ce tinerii adventisti nu se coaguleaza intr_o biserica numai a lor?!poate dau si io pe acolo:)

Lasa un comentariu