Conf. dr. Mihaela Tudor – Biografie

Adaugat la data decembrie 26, 2013 cu 1 comentariu

Mihaela Alexandra Bratosin Tudor  este conferenţiar universitar doctor, abilitat să conducă doctorate în Ştiinţele informării şi comunicării la Universitatea Paul Valéry din Montpellier Franţa.

Este doctor în Economie şi abilitat să conducă doctorate al Universitatii Toulouse le Mirail 2 din Franţa. Este specializată în strategii de comunicare online, media comparate, comunicare vizuala, cultură şi comportament organizational, branding de angajator, comunicare organizaţională şi teoriile organizaţiilor, relaţii publice, comunicare profesională, responsabilitate socială. Tezele de doctorat pe care le conduce sunt în aceste domenii.

Mihaela Tudor

Conf. dr. Mihaela Tudor

Mihaela Alexandra Bratosin Tudor este responsabila licenţei în comunicare a Universităţii Paul Valéry care are peste 1000 de studenţi, este directoarea de redacţie a revistei Essachess – Journal for Communication Studies. Mihaela Alexandra Bratosin Tudor a fost responsabila de relaţii internaţionale in cadrul filierei ştiintele comunicării ale programelor CREPUQ, ERASMUS, USA, Programme Anglofone şi directoare şi membra a numeroase proiecte de cercetare internaţionale pe teme precum inovare şi dispozitive de mediere televizuală in Liban, practici media, strategii şi politici de comunicare legate de inovare.

A publicat numeroase studii şi articole în reviste internaţionale şi în volume colective. A participat la cu numeroase comunicări la conferinţe internaţionale. A fost membru al comitetelor ştiintifice la numeroase conferinţe internationale şi organizator al unor asemenea manifestări. Este autoarea mai multor carţi aparute la edituri de prestigiu.

Cea mai recenta carte este aparută la editura l’Harmattan şi se intitulează Epistémologie de la communication : science, sens et métaphore. Mihaela Alexandra Bratosin Tudor are o bogată activitate în consultanţă şi training în domeniile de mai sus.

5.469 Comentarii

  1. ESTE UN HAR DEOSEBIT SA PUTEM VORBI OAMENILOR IN INTIMITATEA LOR IN CASELE LOR……SA FIM ATENTI CA DUMNEZEU PRIN ACEASTA METODA FACE SA FIE CUNOSCUT TUTUROR,DAR IN ACELASI TIMP CELALALT INCEARCA CU TOATA FORTA SA SCHIMBE GINDUL CUNOASTERII LUI DUMNEZEU IN FAVOAREA LUI……TREBUIE MULTA RUGACIUNE SA NE FACA CUNOSCUT DIBACIA LUI LUCIFER……SA NU NE TREZIM IN INCERCAREA DE A FACE BINE ,,,CA LUCRAM IMPOTRIVA…….NEDUMERIREA MEA ESTE URMATOAREA; CU TOT RESPECTUL FATA DE PERSOANELE CARORA LE-ATI FACUT UN ANUMIT TIP DE PUBLICITATE,CRED CA ASA ESTE …..NUMAI CA ATI SCOS IN EVIDENTA OMENESCUL …..DIVINUL ORI NU ESTE SI ATUNCI EMISIUNEA VA FI O LUCRARE OMENEASCA …S-AU VA SCHIMBA SI MINTEA UNORA CARE SI ASA NU ERAU SUFUCIENT DE INRADACINATI…..CA O EMISIUNE NU FACE ALTCEVA DECIT SA SUGEREZE ,,DACA NU AI O EXPERIENTA PERSONALA E POSIBIL CA LA IDEI CONTRADICTORII SA CADEM DE LA TINTA….E GRAV SA SE AJUNGA AICI..DACA ATI FI FACUT CUNOSCUT MODUL CUM EI CALCA PE URMELE DOMNULUI (si credetima domnul era cu mult mai filozof ca toti filozofii ) ATI FI ARATAT HARUL DIN VIATA LOR LUCRARILE LUI DUMNEZEU DIN VIATA LOR ATUNCI AS AVEA CREDINTA CA VA FI O EMISIUNE CARE FACE CUNOSCUT CARACTERUL LUI DUMNEZEU…. LUMEA MOARE IN NECUNOSTINTA DE IUBIREA LUI,NU DIN CAUZA CA NOI FACEM CA EI… NE PROMOVAM PE NOI ……DORESC O EMISIUNE IN CARE SA SE VADA CU ADEVARAT CINE ESTE DUMNEZEU CUM SCHIMBA VIETILE SA VENIM CU ARGUMENTE TRITE DE NOI CA OAMENII SA RENUNTE LA ALTE POSTURI TV. SI SA LE URMAREASCA CU INTERES CA AU NEVOIE DA ALTCEVA DECIT VAD SINGURI ZI DE ZI…………….DORESC SA VAD UN TIP DE EVANGHELIZARE IN CARE UNEORI SA FIE FOLOSITE SI CUVINTELE………………DOMNUL A VORBIT PUTIN …SI A FACUT MULT…..NOI SA NU FACEM POLITICA SFINTA…..CREZIND CA PACALIM PE CINEVA CU VORBE ……OAMENII VOR O EVANGHELIE MAI MULT TRAITA DECIT VORBITA……..SCUZATIMA CIND AM VAZUT O LISTA LUNGA DE TITLURI ….M-AM INTREBAT DACA E ADEVARAT S-AU E O GLUMA AVEM EMISIUNI CA CEILALTI CAUTAM TITLURI CU TOT REPECTUL NU AM NIMIC IMPOTRIVA LOR DAR SINGURE NU VALOREAZA PREA MULT DACA LIPSESTE ESENTIALUL ,,,ESENTIAL PE CARE DUMNEVOASTRA NU L-ATI ARATAT IN PUBLICITATE….VA DORESC CA DOMNUL SA CONDUCA EMISIUNILE SI SA FACEM CUNOSCUT CARACTERUL LUI ASA CUM ESTE EL NU CUM AM VREA NOI SA FIE…

Lasa un comentariu