Concertul “Vis de copil” la Speranta TV

Adaugat la data iulie 03, 2013 cu niciun comentariu

Vineri, de la ora 20:00, si in reluare sambata de la ora 13, Speranta TV va invita sa urmariti in cadrul emisiunii Biserica in actiune, concertul umanitar “Vis de copil”, organizat de ADRA Romania la Ateneul din Bacau. Vor interpreta: Corurile de copii reunite Cantassimo si Celest Harmony din Bacau si Matca , Corul Barbatesc Moisei si Radu Marius Morosanu la nai.

Concert Vis de Copil BacauIn data de 2 iunie, a avut loc pe scena Ateneului din Bacau Concertul umanitar intitulat “Vis de copil”. La initiativa ADRA Romania (Agentia pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor), au urcat pe scena corurile de copii reunite “Cantassimo” din Bacau si Celest Harmony din Matca, jud. Galati, dirijate de Simida Gherghe, Corul Barbatesc Moisei, dirijat de Cristi Coman si Radu Marius Morosanu, solist la nai.

Publicul prezent a umplut sala pana la ultimul scaun, atmosfera devenind incarcata de bucurie si compasiune, datorita intepretarilor deosebite, dar si gratie proiectului nobil care a fost prezentat. Ascultatorii au putut sprijinii copiii defavorizati cu cele mai bune rezultate la invatatura din Bacau, beneficiari ai proiectului “Vreau la scoala”, oferindu-le o tabara la munte.

Speranta TV va invita sa ascultati cantecele interpretate in concert, in cadrul emisiunii Biserica in Actiune, vineri, 5 iulie 2013, de la ora 20:00, si in reluare, sambata, 6 iulie 2013, de la ora 13:00.

 

Auditie placuta,

Albert Codreanu,

Redactor muzical Speranta TV

5.473 Comentarii

Lasa un comentariu