Concertul Umanitar “Zambete pe portativ”

Adaugat la data iunie 05, 2013 cu niciun comentariu

Sambata, 15 iunie, de la ora 19:00, Capela Institutului Teologic Aventist de la Cernica va fi gazda Concertului Umanitar intitulat “Zambete pe portativ” .


Glasurile cristaline si pline de viata ale copiilor din Corul Cantassimo si Celest Harmony din Bacau si Matca se vor uni cu armoniile vocale ale Corului de Camera The Royal Singers, acompaniati de sonoritatile bogate ale Orchestrei de Camera Pro Nobile. Scena de concert va fi insufletita si de solistele corurilor, Aldana Cazacu si Norela Costea.

IMG_2758

Corul de camera The Royal Singers

Johann Sebastian Bach si-a dedicat creatia preamaririi lui Dumnezeu si inaltarii spirituale a omului. De o smerenie rara, Bach isi incepea fiecare lucrare cu rugaciunea “Isuse, ajuta-ma” si o sfarsea cu inscriptia “numai pentru slava lui Dumnezeu”. Evenimentul, pregatit cu multa pasiune de dirijorii Simida Gherghe si Albert Codreanu, are la baza aceeasi motivatie, acelasi scop. Peste 150 de interpreti, copii, tineri sau instrumentisti, vor urca pe treptele scenei , incarcati cu energie si daruire spirituala, gata de a aduce adorare si contemplare bunului Dumnezeu.

Repertoriul va cuprinde lucrari contrastante ca gen, emotie sau dinamica. In principal, “culoarea sufleteasca” cel mai des creionata in inimile ascultatorilor va fi bucuria sau exuberanta unei vieti traite alaturi de Mantuitor. Pe langa lucrari preclasice compuse de Bach sau Handel, se pot audia si piese moderne, specifice pentru un cor de copii sau de tineri. Momentul cel mai intens, va fi in finalul concertului, atunci toti cei prezenti pe scena, se vor uni si vor interpreta impreuna, intr-un ansamblu muzical bogat.

Toti cantaretii isi doresc sa raspandeasca impreuna cu ajutorul publicului, adieri de speranta unor copii care nu au avut sansa unui camin linistit si fericit! Benificiile acestui concert vor fi nenumarate! Veti avea parte de multa muzica de calitate si in acelasi timp, puteti simti bucuria unui gest nobil si marinimos prin daruirea unui Zambet de Speranta copiilor defavorizati!
Intrarea va fi libera, in limita locurilor existente in sala.
Va asteptam!

5.491 Comentarii

Lasa un comentariu