Concertul corului „In Te Domine” la Speranta TV

Adaugat la data martie 06, 2013 cu niciun comentariu

Vineri, 8 martie, de la ora 20.00, Speranta TV va invita sa urmariti, in cadrul emisiunii „Biserica in actiune”, un concert sustinut de corul de camera „In Te Domine” din Spania.

Aflat pentru a doua oara in Romania, corul de camera „In Te Domine” din Castellon, Spania, a adunat un public numeros si entuziast la concertul umanitar „Aripi de speranta pentru Uganda”, care a avut loc sambata, 2 martie, la Rin Grand Hotel din Bucuresti.

Formatia, condusa de dirijorul Jean Filip Preotesoiu, a avut un repertoriu alcatuit din lucrari religioase sacre si contemporane ale unor compozitori precum John Rutter, Gabriel Faure, Stuart K. Hine, Joseph Martin si Michael Smith. Publicul iubitor de armonii nobile a fost cucerit de mesajul transmis din suflet, cu profesionalism si pasiune, de membrii corului si de baritonul Alexandru Constantin.

Sumele obtinute din vanzarea biletelor, dar si din donatii oferite la final, vor fi utilizate pentru sustinerea mai multor comunitati sarace din Africa. Si din acest punct de vedere concertul a reprezentat un real succes. Mihaela Nedelcu, principalul organizator al evenimentului, a declarat ca s-au strans fonduri importante, absolut necesare pentru realizarea proiectelor sociale ale Fundatiei ADE – Aripi de speranta pentru Uganda.

Urmariti, asadar, la Speranta TV concertul corului „In Te Domine” vineri de la ora 20:00 si in reluare sambata de la ora 13:00.

Albert Codreanu,
Redactor muzical Speranta TV

Foto: In Te Domine

5.435 Comentarii

Lasa un comentariu