CONCERT “ZÂMBETE PE PORTATIV” – 18 iunie 2016, ora 19:00, CERNICA

Adaugat la data mai 02, 2016 cu niciun comentariu

Sâmbătă, 18 iunie 2016, va fi o sărbătoare a muzicii clasice și religioase ce merită să o notați în agendă. Peste 150 de muzicieni, copii și tineri, vor păși pe scena de concert a Capelei Institutului Teologic Adventist de la Cernica, cu o motivație nobilă în inimi: aceea de a-L preamări pe Dumnezeu și de a conduce sufletele oamenilor spre cote înalte de frumos.
“Zâmbete pe portativ”, reprezintă genericul unui concert deosebit, cu rol umanitar și aniversar, organizat de ADRA România în parteneriat cu Art Life Music și The Royal Singers.

CONCERT 2013Acorduri nobile ale muzicii clasice și religioase vor fi interpretate cu măiestrie de violoncelistul Andrei Ioniță, student la Berlin,(câștigătorul concursului internațional Ceaikovsky – Rusia – Ediția 2015), Corurile de copii Cantassimo & Celest Harmony, Corul The Royal Kids, Corul The Royal Singers, solista: Aldana Cazacu, Orchestra Pro Nobile, pianistul George Natsis. Dirijori: Simida Gherghe, Albert Codreanu
În program: Joseph Haydn – concertul pentru violoncel și orchestră în Do Major
Bach, Mozart, J. Martin, J. Rutter, M. Hayes, Mary McDonald – repertoriu vocal simfonic religios.
ADRA România, – Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – va prezenta un caz social emoționant. Publicul prezent va avea posibilitatea să dăruiască prin strâgere de fonduri, un zâmbet de speranță semenilor aflați în dificultate. Totodată, în cadrul acestui concert, ADRA România va aniversa un număr frumos de ani, perioadă în care s-a implicat cu dedicare și pasiune pentru oameni, prin realizarea multor proiecte sociale.
Concertul va începe la ora 19:00, iar intrarea este liberă!

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu