Concert umanitar: corul In Te Domine din nou in Romania

Adaugat la data februarie 19, 2013 cu 3 comentarii

Corul de camera In Te Domine din Spania te invita sambata, 2 martie, de la ora 19:00, la Concertul de muzica sacra „Aripi de speranta pentru Uganda”. Evenimentul se va desfasura la Rin Grand Hotel, in Sala Bucuresti, soseaua Vitan-Barzesti nr.7D.

In Te domine Site

Foto: In Te Domine

Repertoriul va cuprinde lucrari corale religioase, atent alese si intens pregatite pentru a oferi publicului o seara plina de pace si relaxare sufleteasca. Formatia condusa de dirijorul Jean Filip Preotesoiu, se va afla pentru a doua oara in fata publicului crestin din Romania. Muzica si pregatirea profesionala reprezinta, pentru fiecare membru al corului, doua elemente importante ale vietii si ale implinirii personale. Pasiunea pentru cea mai frumoasa arta se uneste cu devotamentul pentru inchinare si de fiecare data rezulta o simbioza profunda intre sufletul uman si Dumnezeu.

Evenimentul va fi valoros nu doar prin muzica de calitate, ci și prin latura umanitara. Intrarea se va face pe baza de bilet, iar suma realizata din vanzarea biletelor se va transforma in raze de speranta pentru oamenii nevoiasi din Africa.

Pretul unui bilet este de 20 de lei. Biletele pot fi comandate la numărul 0740 101 029 sau la adresa de e-mail mihalinaned@yahoo.com.

Albert Codreanu, Speranta TV

5.435 Comentarii

  1. Pai poate vroiau si astia de la speranta TV sa mai faca cate 5 lei in plus la fiecare bilet, si tu le-ai stricat afacerea, Codrene.

  2. Pentru mai multe informatii pentru obtinerea biletelor, va rugam apelati la numarul 0740/101029 sau scrieti la: mihalinaned@yahoo.com

    PRETUL BILETULUI ESTE DE 20 LEI.

    Va asteptam!

  3. Biletul costa 20 lei

Lasa un comentariu