CONCERT UMANITAR – Corala “CRESCENDO” și Orchestra “ANDANTE” Târgoviște la Speranța Tv – duminica, 1 mai, ora 22:00

Adaugat la data aprilie 28, 2016 cu niciun comentariu

Municipiul Târgoviște, prin implicarea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, Asociației “Respiro” și a Consiliului Județean Dâmbovița, a fost gazda unui eveniment muzical deosebit, dedicat Jertfei Mântuitorului. Peste 100 de muzicieni, coriști, soliști și instrumentiști, au urcat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor pentru a proclama “Triumful iubirii”, un nume dedicat Mântuitorului Isus, Cel care a biruit moartea și păcatul prin sacrificul Său de pe Golgota.

Dublul scop al concertului a făcut din el nu doar un eveniment cultural-artistic ci și unul spiritual cu reflectare în viața practică. Primul scop derivă din însăși scopul suprem al actului muzical, așa cum se afla el în concepția genialului cantor de la Leipzig, Johann Sebastian Bach, și anume: proslăvirea lui Dumnezeu și înnobilarea sufletului uman. Sursa de inspirație o reprezintă fundamentele creștinismului: credința în Jertfa Mântuitoare a Domnului nostru Iisus Christos și nădejdea în cea de-a doua venire a Sa ca Împărat.

Cel de-al doilea scop, motivat și alimentat de cel dintâi, este cel umanitar; căci ce este iubirea creștină, dacă nu sacrificiu?

Gina Eftimie, profesoară de Geografie și mama unui copilaș de 3 ani, are nevoie de sprijinul nostru pentru a-și putea recăpăta șansa la viață printr-o operație de transplant de măduvă ale cărei costuri sunt estimate la suma de 5.000 de Euro. La finalul concertului publicul a avut posibilitatea să contribuie la strângerea acestei sume utilizând urnele amplasate în holul sălii de spectacole.

Protagoniști acestui eveniment au fost: Corala “CRESCENDO” și Orchestra “ANDANTE” conduse de pastorul și dirijorul Danubian Modoran.

Vă invităm să aveți parte și dumneavoastră de atmosfera acestui concert, urmărind difuzarea lui la Speranța TV, duminică 1 mai, de la ora 22:00, și în reluare, luni, 2 mai, de la ora 09:00.

Audiție plăcută!

Albert Codreanu – redactor muzical

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu