Concert educativ sustinut de Corul de copii Akord Junior

Adaugat la data octombrie 02, 2014 cu niciun comentariu

În vara acestui an, Sala de concerte “Capitol” a Filarmonicii Banatul din Timișoara, a fost gazda unui concert cu un specific mai rar întâlnit. Sub îndrumarea dirijoarei Alina Negoșanu, Corul de copii “Akord Junior” a urcat pe scenă cu un gând măreț: Copiii ajută alți copii. Muzica lor a răspândit emoții în rândul ascultătorilor, motivând publicul să rezoneze cu nevoile copiilor bolnavi de cancer din Timișoara, un caz sensibil prezentat de Asociația de binefacere “Little People”.

Glasurile cristaline au adus bucurie tuturor celor prezenți, iar povestirile Ancăi Dumitriu  au scos la iveală zâmbete și au binedispus pe toată lumea. Repertoriul a cuprins selecțiuni muzicale cu rol educativ, dar și de divertisment.

Echipa de filmare a postului Speranța TV a fost prezentă la acest eveniment și vă invită să ascultați, împreună cu cei mici, armoniile copilăriei din cadrul Ediției Speciale de sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 21:00. Emisiunea se va transmite și în reluare, duminică, 5 octombrie, de la ora 14:00.

Audiție plăcută!

Albert Codreanu, producător muzical

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu