Concert – 18.04.2014

Adaugat la data aprilie 18, 2014 cu 1 comentariu

5.471 Comentarii

 1. Corurile Cantassimo & Celest Harmony, mi-au adus aminte de anii adolescentei si pur si simplu am cantat cu cele doua coruri in biroul meu de arhitectura din Washington, DC, SUA.
  1.”O armata de ingeri”. O piesa corala dinamica tipica zilei de astazi, cu ritmuri si armonii la unison, iar ansamblul coral a interpretat bine o partitura plina de tinerete.
  2.”Atunci cei salvati”, un imn de credinta pentru cei care au scapat de robia pacatului si a mortii.
  3.”Eu am primit un steag”, o piesa plina de voiosie si tandrete tinereasca, ce seamana cu un mars cu mii de stegulete albe ce striga, Aleluia, Celui din Ceruri, in veci Amin!
  4.”Suita de muzica evreiasca partea I-a”, cu formatia instrumentala, “Pentatonica”, au interpretat-o in stilul muzicii din Tara Sfanta, Israel.
  5.”Suita de muzica rusa partea I-a”, in interpretarea formatiei instrumentale, “Pentatonica”, o piesa cu o melodie frumoasa, plina de calm si speranata de viata.
  6.”Suita de muzica celtica partea I-a”, in interpretarea aceleiasi formatii, “Pentatonica”.
  In incheiere o remarca speciala pentru corul, “Tin Harmony”, cu piesele:
  1. Clipa de popas
  2. Isus iti vorbeste
  3. Tarziu in Ghetsimani
  4. Te-am iubit mai mult
  5. Vino azi
  6. Ca un miel
  7. Cantata 198-J.S.BACH
  8. Serv Imparat
  9. Vino sa vezi.
  Felicitari tuturor, pentru efortul depus in a preamarii pe Creatorul Universului prin aceasta muzica corala plina de tinerete si dinamism. Pacat ca unii dintre noi santem numai consumatori de arta muzicala si nu lasam pe site-ul “Speranta tv”, un “Multumesc din inima”. Pacat ca acest public Adventist de Ziua a Saptea, este numai un consummator de programe, ale “Speranta tv”,ce nu este educat in a respecta efortul si munca unor tineri din epoca aceasta ultraelectronizata mai in toate domeniile, si nu incearca sa scrie o fraza de apreciere la adresa acestor formatii de creatie corala si instrumentala. Asta este, cine intelege merge mai departe. Desteapta-te Romane AZS. Sanatate.

Lasa un comentariu