Cercetați Scripturile – 06.07.2013

Adaugat la data iulie 08, 2013 cu 8 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/cercetati3/s2ep40.mp4[/FMP]

5.469 Comentarii

  1. ”Imi place emisiunea dumneavoastra si modul in care o prezentati!Va incurajez si va admir!Eu urmaresc in fiecare sambata seara emisiunea ,,CERCETATI SCRIPTURILE,, la ora 08:00.Dumnezeu sa va binecuvanteze pe dumneavoastra si intreaga echipa!Continuati sa cercetati scripturile!!!!!!!!!!!!!!!*”

  2. e cea mai faina emisiune din lume!!!!!!!!!!!!!!! continuati sa cercetati scripturile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. foarte frumos !!!!!!

  4. SALUTARI!ASTAZI AM REUSIT SA VAD FINALA .FELICITARI TUTUROR CONCURENTILOR.DOMNUL ISUS SA BINECUVINTEZE PE TOTI CONCURENTI SI INTREAGA ECHIPA .AS VREA SA-I BINECUVINTEZE DOMNUL SI PE CEI CARE IUBESC ACEASTA EMISIUNE CHIAR SI PE CEI CARE NU AU URMARIT-O. FOARTE EMOTIONANT A FOST CAND DOMNUL MARIUS A PIMIT PREMIUL CA SA-L OFERE UNEI FAMILII,FELICITARI SI DOMNUL SA-L BINECUVINTEZE.MI-A PLACUT SI DE SORA LIDIA A FACUT UN GEST NOBIL,FELICITARI SI MULTE BINECUVANTARI.DELIA ESTI O SIMPATICA FELICITARI ,M-AI IMPRESIONAT AI MERITAT BIBLIA.DOMNUL SA TE AJUTE IN VIATA SA FII UN EXEMPLU PENTRU NOI.

  5. Nu se vede ultima parte. Va rog face-ti ceva sa se vada. Ar fi pacat…..e finala.
    Va multumesc anticipat.

  6. As vrea sa stiu si eu cine a castigat ca nu am putut sa ma uit live si nu merge in ultimele minute.

  7. Ultima parte (de la intrebarea 20) nu se poate vedea. Va rog sa remediati.

  8. am urmarit finala cu mare atentie si am ajuns la concluzia ca de fapt marius spinescu este cel mai bun in domeniul scripturilor. spun asta pentru ca victor care a luat primul loc nu mi se pare cel mai bun pentru ca la o etapa anterioara a facut 21 puncte. victor nu trebuia sa ajunga in finala daca liviu dumitrascu nu modifica regulamentul de la 22 puncte la 21 puncte petru a trece in etapa superioara. iar cu privire la sorin capra care a luat locul 2 pe nedrept nu merita locul 2 pentru ca el a trisat a plagiat adica dupa ce sa expirat cronometrul el a schimbat paletile ceea ce nu era voie .deci locul 2 il apartinea lui marius spinescu.intradevar daca liviu dumitrascu ar modifica ragulamentul si la punctajul general adica sa se calculeze punctajele de la toate etapele. aici marius spinescu ar castiga de mule ori concursul asa cum a castigat concursul anul trecut la punctajul general.spun asta pentru ca asa se procedeaza si la toate comptitiile sportive dar si la alte confesiuni religioase care isi masoara cunostiintele scripturilor prin concursuri biblice . e mai transparent la pnuctajul general pentru a nu fi doi castigatori la finala ..dumnezeu sa binecuvanteze pe toti finalisti si pe marius spinescu care anul trecut a castgat concursul la puncajul general de la toate cele sapte etape . amin

Lasa un comentariu