Centrul Medical al Universitatii Loma Linda, cel mai bun spital din regiune, conform unui clasament realizat de publicatia U.S. News & World Report

Adaugat la data iulie 31, 2014 cu niciun comentariu

Pentru al cincilea an consecutiv, Centrul Medical al Universității Loma Linda a fost declarat cel mai bun spital din districtele Riverside și San Bernardino, iar programul său de urologie este considerat printre primele 50 din țară de către U.S. News & World Report. Clasamentul anual al celor mai bune spitale din Statele Unite, aflat acum la cea de-a XXV-a ediție, oferă recunoaștere spitalelor care excelează în tratarea celor mai dificili pacienți.

„Suntem încurajați de faptul că suntem recunoscuți ca fiind cel mai bun spital din regiune timp de cinci ani și de faptul că departamentul nostru de urologie este unul dintre cele mai bune din Statele Unite”, a spus Kerry Heinrich, director executiv interimar al Centrului Medical al Universității Loma Linda.

„Această recunoaștere este o mărturie a devotamentului, muncii și preocupării tuturor medicilor și întregului personal al Centrului Medical al Universității Loma Linda pentru a le oferi pacienților noștri cea mai bună îngrijire posibilă, luând în considerare toate aspectele sănătății acestora, și ea susține misiunea noastră de a continua învățătura și lucrarea de vindecare a lui Isus Hristos”, a spus el.

Centrul Medical al Universității Loma Linda a fost clasat, de asemenea, pe locul 14 în California, fiind recunoscut pentru 11 specialități în cadrul cărora a înregistrat „performanțe superioare”: cancer, cardiologie și chirurgie cardiovasculară, diabet și endocrinologie, ORL, gastroenterologie, geriatrie, ginecologie, nefrologie, neurologie și neurochirurgie, ortopedie și pneumologie.

Dr. Herbert Ruckle, șeful departamentului de urologie a spus: „Suntem fericiți pentru faptul că această recunoaștere se reflectă în mod pozitiv asupra departamentului de urologie, și asupra instituției în ansamblu, în încercarea de a oferi o îngrijire centrată pe pacient și pe întreaga persoană. Departamentul nostru combină servicii complete și actuale cu cercetarea și educația medicală.”

Pentru anul 2014-2015, U.S. News a evaluat 16 specializări ale spitalelor, și a realizat un top al primelor 50 pentru majoritatea acestor specializări. Doar 3% din cele aproape 5.000 de spitale analizate s-au încadrat în primele 50 cu cel puțin o specializare.

„Un spital care apare în analiza noastră ca fiind unul dintre cele mai bune, are cu ce se mândri”, a spus editorul U.S. News Avery Comarow. „Un astfel de spital și-a demonstrat expertiza în tratarea celor mai dificili pacienți.”

U.S. News publică ghidul Cele mai bune spitale pentru a-i ghida pe pacienții care au nevoie de îngrijire specială deoarece trebuie să fie supuși unor intervenții deosebit de dificile, se află în condiții dificile sau au un risc crescut din cauza vârstei sau a multiplelor probleme de sănătate.

Clasamentul pentru specializări a fost realizat pentru U.S. News de RTI International, o organizație de elită în domeniul cercetării din Research Triangle Park, N.C.

Clasamentul este disponibil pe site-ul http://health.usnews.com/best-hospitals, și va apărea în ghidul „Best Hospitals 2015” al U.S. News, ce va fi disponibil în luna august.

Sursa: adventist.ro

5.435 Comentarii

Lasa un comentariu