Cel mai bogat om din peșteră

Adaugat la data decembrie 14, 2013 cu 6 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/orizont3/Iata_ma trimite_ma_ro.mp4[/FMP]

5.473 Comentarii

 1. O adevarata nastere din nou pentru care laudam pe Dumnezeu si doresc fratelui Doug Batchelor sa fie umplut mereu cu Duhul Sfint dupa fagaduinta Domnului Hristos! Amin!

 2. Am fost sesizat de cei care dau programul in reluare, ca ultima prezentare nu apare nicaieri, iar aici sub titlul temei ”Iata-ma trimite-ma” a fost postat ”Cel mai bogat om din peșteră”…

  Faceti modificarile necesare,
  Multumim,
  ===pavel===

 3. Vă rog, unde este arhivată emisiunea de sâmbătă orele 11.00-13.00 cu Doug Batchelor? Și discuțiile de după prezentări, cu Liviu Dumitrașcu și Tiberiu Nica, unde sunt arhivate? Vreau să trimit linkuri copiilor mei, care nu au putut urmări în direct. Mulțumesc.

 4. Scuzati, m-am uitat doar la titlu, care este gresit. Aceasta e prelegerea cu titlul
  “Cel mai bogat om din pestera”. Cea de sambata seara, ‘Iata-ma, trimite-ma’,
  inca lipseste.

 5. Pacea Domnului,multumim ca ati facut posibila transmisia fr.Doug Batchelor si multumim fr.Liviu Dumitrascu si invitatilor dumnealui si pt. comentariile bine intelese dar indraznesc sa va corectez titlul de ieri dimineata a fost “omul bogat din pestera”iar aseara afost “iata- trimite-ma.(cautam in arhiva dvs sa le revad)

 6. Lipseste predica de sambata dimineata,am dori foarte mult sa o avem,e foarte solicitata de unii parinti care au probleme cu copii lor,va rugam sa o puneti in randul celor deja existente,multumim frumos

Lasa un comentariu