Cea de-a doua prelegere a seriei “Speranta la orizont” a trezit interesul a peste 23.800 de utilizatori de Internet

Adaugat la data decembrie 08, 2013 cu 2 comentarii

Cea de-a doua prelegere sustinuta de Doug Batchelor – pastor, scriitor si presedinte al trustului de presa Amazing Facts din Statele Unite ale Americii – a trezit interesul a peste 23.800 de utilizatori de Internet.

Grupul Laudes Christi din Timisoara, dirijat de Lucian Onita, in deschiderea programului Speranta la orizont

Grupul Laudes Christi din Timisoara, dirijat de Lucian Onita, in deschiderea programului Speranta la orizont

Seria „Speranta la orizont” poate fi urmarita in perioada 6-14 decembrie, de la ora 19.00, in direct la Speranta TV si Radio Vocea Sperantei, online pe site-urile sperantatv.ro, rvs.ro si sperantalaorizont.ro. Emisiunea este transmisa in reluare a doua zi dimineata, de la ora 7.00.

Pentru a accesa direct playerul online,
click aici

Prelegerea cu tema „Din inchisoare la palat” a avut la baza textul biblic din Faptele Apostolilor, capitolul 12. Am aflat cum a fost salvat apostolul Petru dintr-o inchisoare de maxima securitate, unde era intemnitat si condamnat la moarte. Biblia este plina de exemple incurajatoare ale unor oameni care au fost transformati radical de Hristos: de la dependenta la libertate, de la suferinta la bucurie, din intuneric la lumina. Pastorul Doug Batchelor a subliniat faptul ca Dumnezeu ne poate salva din cele mai inrobitoare si pacatoase dependente si ne poate duce in Cetatea lui plina de stralucire.  

Prelegerea este arhivata online, pe site-ul Speranta la orizont sau in arhiva Speranta TV.
Prezentarile pastorului Doug Batchelor pot fi descarcate de pe site-ul Speranta la orizont cu traducere in patru limbi: romana, maghiara, rusa si ucraineana. 

Va asteptam si in aceasta seara, de la ora 19.00, la prelegerea cu tema titlul „La picioarele lui Isus”. Pastorul Doug Batchelor va abordează tematica profundă a sfârșitului vieții, de care niciun om nu este ocolit.

Loredana Dumitrascu, Speranta TV

Foto 1: Daniel Diaconu

Foto 2: Claudia Tache

 

5.396 Comentarii

  1. Da, este vorba despre persoanele care au dat play – este vorba de playerul Speranta TV, care e diferit de site si poate fi urmarit si pe sperantalaorizont.ro, si direct aici: http://play.streamkit.tv/content/channel/sperantatv/live/sperantatv.player.html

  2. like pe facebook 313, g+ o, si voi spuneti ca a starnit interesul a peste 23 800 de utilizatori de internet ?

Lasa un comentariu