Cazul Caracal: Rămășițe umane, găsite într-o pădure din apropierea orașului

Adaugat la data august 06, 2019 cu niciun comentariu

Anchetatorii au găsit rămășițe umane într-o pădure din apropiere de Caracal. Gheorghe Dincă este cel care le-a spus anchetatorilor că acolo ar fi aruncat resturi din corpul Luizei Melencu, tânăra dispărută în aprilie 2019. Dincă a declarat că ar fi ucis-o pe Luiza în aceeași zi în care a răpit-o și sechestrat-o.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a confirmat că luni a avut loc o conducere în teren cu inculpatul, unde acesta a indicat că a abandonat un sac care conținea fragmente osoase arse și cenușă. “Aceasta trebuie să fie cernită pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo”, a subliniat procurorul.

Gheorghe Dincă a declarat că acestea sunt rămășițele Luizei Melencu, dar procurorii așteaptă rezultatele testelor de laborator.

Anchetatorii ridică în fiecare zi urme criminalistice din locuința și din curtea lui Gheorghe Dincă, urme ce urmează a fi procesate.

Inculpatul le-a povestit criminaliștilor că a folosit aceeași metodă ca în cazul Alexandrei și că totul s-a întâmplat în locuința sa. Gheorghe Dincă a declarat că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu în aceeași zi în care a răpit-o și sechestrat-o.

Procurorul de caz va decide când va avea loc testul cu detectorul de minciuni.

Până în acest moment nu a fost găsit telefonul mobil al primei victime.

06.08.2019

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu