Campanie pentru eliberarea pastorului Monteiro din Togo, Africa

Adaugat la data aprilie 12, 2013 cu 5 comentarii

In luna aprilie, telespectatorii postului Speranta TV sunt invitati sa se alature demersurilor Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea la nivel mondial pentru eliberarea a doi membri, acuzati si retinuti pe nedrept in statul african Togo.

montiero-feat-front

Antonio do Anjos Monteiro.
Foto: Biserica Adventista de Ziua a Saptea
din Regiunea Africa Centrala si de Vest.

Pastorul Antonio dos Anjos Monteiro, Directorul departamentului Scoala de Sabat si Misiune Personala a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din regiunea Sahel, situata in Africa Centrala si de Vest si Bruno Amah, un om de afaceri din Lome, Togo, sunt intemnitati de peste un an de zile, cel de-al cincilea recurs din cadrul procesului fiind de curand respins fara nicio explicatie.

Cei doi sunt retinuti inca din luna martie 2012 sub acuzatia de conspiratie la crima, in urma declaratiilor unui cetatean togolez care i-a indicat ca facand parte dintr-o retea de traficanti de sange uman. Acuzatorul il cunoscuse pe pastorul Monteiro in contextul in care acesta incercase sa ii vesteasca Evanghelia. Cu toate ca politia nu a descoperit nicio dovada în urma perchezitiei locuintei pastorului Monteiro si a sediului bisericii locale, autoritatile nu au recunoscut nici pana in ziua de azi nevinovatia celor doi barbati.

Pentru a sustine eforturile diplomatice pentru eliberarea pastorului Antonio Monteiro si a lui Bruno Amah, semnati petitia online si transmiteti mesajul acesta si prietenilor dumneavoastra.

Pentru petitia online, apasati aici.

Pentru detalii, vizitati site-ul pray4togo.com.

5.463 Comentarii

 1. da

 2. de acord cu eliberarea lor si strangerea de semnaturi

 3. Da, pentru a semna petitia trebuie sa aveti un cont – insa exista optiunea ca numele dvs. sa nu apara in lista, sa nu fie public.

 4. vreau sa fie eliberat nui vinovat de cea ce este acuzat.

 5. Buna ziua,
  spuneti-mi daca este necesar ca inainte de semnarea petitiei sa ne cream si contul pentru accesul pe acel site. Am semnat petitia insa nu am primit nicio confirmare.
  O zi excelenta!
  Dan, Ploiesti

Lasa un comentariu