Biserica in actiune: trei evenimente in trei orase diferite ale tarii

Adaugat la data iulie 10, 2013 cu niciun comentariu

Emisiunea “Biserica in actiune” va prezinta in aceasta seara trei evenimente din trei parti diferite ale tarii.

1064631_576905339018413_1803391187_o

Foto: Emanuela Jalba

Primul dintre ele s-a petrecut la Bucuresti, in cadrul festiv al absolvirii studentilor de la Institutul Teologic Adventist de la Cernica pe data de 9 mai 2013. Inca o generatie de absolventi a urcat pe podium, finalizand o etapa de viata ce a reprezentat o crestere din punct de vedere al educatiei, dar si a experientei cu Dumnezeu.

Institutul Teologic Adventist pune la dispozitia tuturor celor care doresc sa aiba o educatie profesionala impregnata cu valori spirituale patru domenii de studiu: Teologie Pastorală, Asistenţă Socială, Pedagogia Învăţământului Scolar si Prescolar, Limba Română si Engleză. Pe langa acestea, in cadrul Institutului pot fi urmate si doua programe de Master, in colaborare cu universitati din strainatate: Masterul in Teologie in cadrul Universitatii Andrews din Statele Unite ale Americii si Master in Educatie in cadrul Univ. Montemorelos din Mexic.

lifestyle-herghelia-carte-bucateIn continuare, vom poposi in orasul Braila, pentru a ne bucura alaturi de cei mici in traseul pe care l-au parcurs prin Oraselul Copiilor. La final, locuitorii Devei ne vor impartasi impresiile pe care le-au avut in urma lansarii Cartii de bucate a Centrului de Lifestyle Herghelia, la initiativa Bibliotecii Judetene Ovid Densusianu Hunedoara.

Ileana Niculae, Madalina Stefan

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu