Biserica in actiune: intemnitat pentru credinta sa

Adaugat la data iulie 26, 2013 cu niciun comentariu

Speranta TV va prezinta experientele de viata ale fostilor detinuti pe motive de constiinta in cadrul emisiunii Biserica in actiune de azi, 26 iulie, de la ora 10.00.

In Romania, perioada comunista a insemnat un timp in care Biserica Advensta de Ziua a Saptea s-a confruntat cu problema nerespectarii libertatii religioase. Sub acest regim, aproximativ 1000 de adventisti de ziua a saptea au fost intemnitati din motive de constiinta religioasa. In prezent, mai sunt in viata cateva sute de fosti detinuti.

bia detinuti„Asociatia Fostilor Detinuti pentru Motive de Constinta din Romania” a fost infiintata in anul 1993 si are intalniri anuale in diferite biserici Adventist de Ziua a Saptea. Scopul acestor reuniuni este de a creste credinta oamenilor in Dumnezeu , de a incuraja studiul Bibliei si ascultarea de Legile lui Dumnezeu.

Pe 25 mai 2013, Biserica Adventista de Ziua a Saptea din Bacau a gazdiut cea de-a 23-a reuniune a fostilor detinuti pe motive de constiinta religioasa. Cu aceasta ocazie, participantii au impartasit experientele traite de veterani si modul in care Dumnezeu a lucrat in viata lor. Puteti urmari fragmente din programul intalnirii de la Bacau in cadrul emisiunii Biserica in actiune de vineri, 26 iulie, de la ora 20.00, la Speranta TV.

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu