Biserica in actiune: Centrul de sanatate Podis si Festivalul Misionar Impact

Adaugat la data decembrie 21, 2011 cu 1 comentariu

Miercuri, 21 decembrie, de ora 19.00, Speranta TV va invita sa urmariti o noua editie a emisiunii Biserica in actiune, in cadrul carea veti afla noutati despre Centrul de sanate Podis si despre festivalul misionar Impact din Oltenia.

La Centrul de Sanatate Podis, linia de recuperare este formata din opt ergometre fabricate in Germania. Cu ajutorul acestora este posibila verificarea simultana a traseului EKG, a frecventei cardiace si a pulsului, cat si testarea rezistetei inimii la efort. Aceasta este singura clinica din Romania care detine o astfel de aparatura sofisticata si utilizata numai sub sub stricta supraveghere a medicilor specialisti, dr. med. Teofil Lacatusu si a medicului cardiolog dr. Ionel Bratu, lucru care face din Centrul de sanatate Podis o clinica de top in randul centrelor de recuperare romanesti. Unul din lucrurile pe care pacientii le invata inainte de a parasi centrul este acela al importantei continuarii procedurilor incepute aici.

A doua parte a emisiunii va prezenta festivalul misionar Impact din Oltenia, care a avut loc intre 14 si16 octombrie si s-a desfasurat la Pitesti, fiind organizat de departamentul de tineret, zona Oltenia. Evenimentul a strans aproximativ 450 de tineri apinsi de zelul misionarismului. Pentru a urmarii activitatile pe care le-au desfasurat si proiectele de viitor, va invitam sa urmariti emisiunea Biserica In Actiune din 21 decembrie, la ora 19.00.

Corina Enache, Speranta TV

5.463 Comentarii

  1. ma bucur enorm de mult cind constat de-a lungul aniilor ca Biserica AZS isi face datoriia pe deplin, adica se ocupa de adapostirea batriniilor, le creeaza un adapost, centruri de sanatate cu toata aparatura necesara, locuinte pentru saraci aici ar trebui accentuat, orfelinatele unde mai sint probleme. Ma bucur ca mai are cineva pe pamintul asta suflet si credinta, ar trebui ca toate Bisericiile sa se ocupe mai activ in acest AJUTOR mai ales cind e vorba de copii orfani sau batrini. Va multumesc.

Lasa un comentariu