Biserica in actiune: Casa Painii de la Viziru

Adaugat la data ianuarie 05, 2012 cu 2 comentarii

Emisiunea „Biserica in actiune” din data de 6 ianuarie, de la ora 20, va avea in centrul atentiei un proiect deosebit, realizat de Fundatia Casa Painii la Viziru. Veti putea afla in ce fel vine fundatia in sprijinul oamenilor saraci, care au nevoie de adapost sau ingrijire medicala.

Fundatia Casa Painii si-a inceput activitatea printr-un proiect social in anul 2003, la Viziru. La inceput, s-a infiintat aici o locuinta pentru batranii de pe strazi, adunati din mai multe parti ale tarii, batrani care nu aveau un adapost deasupra capului, in aceasta casa beneficiind de servicii de ingrijire gratuite. Langa acest adapost pentru batrani s-a construit si o brutarie in care, timp de multi ani, s-a facut paine pentru a hrani familiile nevoiase din sat. In ultima perioada, fundatia s-a directionat si spre serviciile medicale, pe care le ofera gratuit alaturi de cele sociale, prin infiintarea unui dispensar, a unei scoli de asistenti medicali misionari si prin demararea unui proiect de refacere a spitalului din Viziru, gandit a fi un spital al celor in nevoie.

Va invitam sa urmariti la Speranta TV povestea unor oameni care si-au dedicat viata celor din jur si care au reusit sa construiasca, sa ocroteasca si sa ofere speranta.

Claudia Budur

5.436 Comentarii

  1. Da…intr-adevar este un proiect minunat….. Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti aceia care se implica in acest proiect atat din punct de vedere spiritual, fizic si material.!!

  2. Am auzit de acest proiect de la emisiunea Pastorului Darvasan ” Viata la superlativ” si ma bucur enorm de mult ca bunul D-zeu va ajutat si va va ajuta incontinuare sa duceti proiectul pina la capat. Ma bucur ca se mai face ceva la adresa batriniilor care au mare nevoie de ajutor,aici imi aduc aminte de un proverb romanesc : Daca nu ai un batrin sa-l cumperi: ei totusi este valoarea noastra, putem invata foarte multe. Va doresc acum la inceput de An Nou,multa sanatate,D-zeu sa va binecuvinteze in proiectul pe care il conduce-ti precum si Famiilile dumneavoastra si biserica ADZS. Salutariile noastre. Va multumesc.

Lasa un comentariu