Biserica in actiune: comunitatea Popa Tatu a implinit 90 de ani

Adaugat la data ianuarie 24, 2014 cu niciun comentariu

Emisiunea Biserica in actiune din aceasta seara, de la ora 20.00, va prezinta programul de sarbatoare organizat cu ocazia celei de-a 90-a aniversari a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea Popa Tatu.

In luna octombrie a anului 2013, in Biserica Adventista de Ziua a Saptea Popa Tatu, a avut loc un eveniment deosebit, care a marcat trecerea a 90 de ani de cand aceasta biserica a fost infiintata. A doua din tara noastra ca numar de membri dupa Labirint, Biserica Popa Tatu a fost si ramane un punct de referinta in istoria adventismului din Romania.

SperantaTV a pregatit doua emisiuni care cuprind istoria, arta, perseverenta si evlavia Bisericii Popa Tatu. In plina sarbatoare, biserica putea fi asemanata foarte bine cu o pasare care isi strange puii sub aripi. Persoane care au plecat catre alte meleaguri in urma cu 20, 30 de ani, s-au reintors in locul pe care ei il vor numi mereu „acasa”.

Putem retrai alaturi de membrii Bisericii Popa Tatu acele momentele speciale urmarind emisiunea ¨Biserica in Actiune¨ de la ora 20.00 in zilele de vineri, 24 si 31 ianuarie.

Dorelia Pironea

5.469 Comentarii

Lasa un comentariu