Azi la Speranta TV: Biserica Adventista Labirint a implinit 90 de ani

Adaugat la data noiembrie 22, 2013 cu niciun comentariu

Urmariti astazi, 22 noiembrie, ora 20, o editie speciala a emisiunii “Biserica in actiune”. In aceasta toamna, Biserica Adventista de Ziua a Saptea Labirint din Bucuresti, a aniversat 90 de ani de existenta a cladirii in care functioneaza si in prezent.

Aceasta editie va prezenta prima parte a evenimentului, urmand ca ce-a de-a doua parte sa fie difuzata in data de 29 noiembrie. In aceste emisiuni gasiti istorie, emotii, muzica, discursuri ale unor persoane speciale care va vor determina sa pretuiti fiecare clipa a vietii.

Eveniemntul aniversar a avut loc sambata, 12 octobrie 2013. Incepand de vineri seara si continuand pana sambata a fost rememorat modul in care s-a dezvoltat slujirea in cadrul departamentelor comunitatii. Desi presiunile din partea autoritatilor regimului comunist au fost puternice, Dumnezeu a ocrotit acest loc de inchinare, ramanand pana azi ca o dovada a dragostei si interventiei divine.

Pastrand proportiile, se poate spune ca “Labirintul” a fost “Ierusalimul” Bisericii Adventiste din Romania. Aici au avut loc cele mai importante evenimente din viata Bisericii, iar Comunitatea Labirint a fost mult timp un model de organizare si de traire a credintei pentru comunitatile adventiste din tara.

“Doar vesnicia ne va arata cat bine a turnat Mana Providentei peste cei care au zabovit in acest spatiu sacru – Labirint 116. Ajunsi la hotarul vesniciei, ne rugam ca slava din urma a acestui loc sa intreaca slava de la inceput. Maranatha!” a declarat intr-un mesaj trimis de departe pastorul Teodor Hutanu, presedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania.

Dorelia Pironea, Speranta TV
Sursa: Gabriel Isvan, director Comunicare Biserica Adventista de Ziua a Saptea din zona Muntenia pentru adventist.ro

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu