„Az imádság himnusza” című sorozat a Speranta TV-n

Adaugat la data februarie 07, 2013 cu niciun comentariu

2013. február 9–16. között minden este 19 órai kezdettel (ismétles reggel 7 órától) a Speranta TV műsorra tűzi a közismert „Mi Atyánk” imádságra épülő, „Az imádság himnusza” című 8 előadásból álló hitmélyítő sorozatot, mely a marosvásárhelyi „A” gyülekezetben  2012. november 24. és  december 1. között került felvételre Tamási Károly lelkész előadásában.

Az emberi élet döntések sorozata. Két hatalom küzd érettünk és próbál rabul ejteni. „Az imádság himnusza” című sorozat állandó visszatérő motívuma a Biblia szerinti két „atya” létezése: a „hazugság atyja” (Ján.8:44) – a Sátán, másrészt Jézus Atyja, a mi Atyánk!

Amíg a „hazugság atyja” az erőszak fondorlatos módszereivel hat emberek millióira, akik sajnálatos módon mellette döntenek, addig a „mi Atyánk” a szeretet eszközeivel próbál hatni reájuk. Jézus elmondja az imádságban, annak dacára, hogy Isten a „mennyekben van”, mégis Őáltala – a nagyobbik testvérünk által – a „mi Atyánkká” lesz és szívközelbe szeretne kerülni hozzánk!

Meghívjuk Önöket, hogy a hét kérésre épülő imádságban együtt fedezzük fel a mi Istenünk végtelen szeretetét és gondoskodását. Az első rész az úgynevezett Isten-központú Te–kéréseket taglalja, az Istennek kijáró tisztelet, a második rész – a Mi-kérések – pedig az ember testi és lelki szükségleteire hívja fel figyelmünket!

Ha megismerjük Isten neveit, bizalmunk Őiránta csak fokozódni fog. Országának alapelvei már itt a földön kibontakozhatnak életünkben. Megvalósulhat a legmagasztosabb cél mibennünk: az Isten akaratára való ráhangolódás. Mindennapi kenyerünket is az Általa megszabott utakon keressük majd, a megbocsátás jegyében élünk a családban és a társadalomban egyaránt.

Ha Ön Jézus Atyját szeretné választani, akkor egy győzedelmes, gonosztól mentes élet lehetőségét választja, mert Övé „az ország és a hatalom és a dicsőség mindörökké!”

Az előadások újranézhetők és letölthetők lesznek a www.a-gyulekezet.ro honlapon.

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu