Atac armat în SUA: Cinci persoane au murit, iar 21 au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul la întâmplare dintr-o maşină

Adaugat la data septembrie 01, 2019 cu niciun comentariu

Un bărbat a tras la întâmplare în trecători, dintr-o maşină, duminică, la Odessa şi Midland, statul american Texas. Cinci persoane au murit, iar 21 sunt rănite, informează CNN, citând autorităţile locale.

Atacatorul a luat în vizor trecărorii aflaţi în zona cetrelor comerciale din Odessa şi Midland. Poliţia din Midland a anunţat că atacatorul, un bărbat alb, în jur de 30 de ani, a fost împuşcat mortal de forţele de ordine din Odessa.

Potrivit autorităţilor, bilanţul victimelor este de cel puţin cinci morţi şi 21 de răniţi. Printre răniţi sunt si ofiţerii de poliţie care au încercat să îl oprească pe atacator.

Autorul atacului a deschis focul asupra ofiţerilor de poliţie care l-au oprit pe şosea pentru un control de rutină, apoi a împuşcat la întâmplare oamenii aflaţi pe stradă. După ce şi-a abandonat autoturismul, a furat o dubiţă de poştă şi a mers în oraşul învecinat unde a tras iar în trecători.

Bărbatul a fost ucis într-un schiimb de focuri, după ce a fost blocat de forţele de ordine.

Atacatorul a fost încolţit de oamenii legii într-o parcare şi a fost ucis în schimbul de focuri ce a urmat.

01.09.2019

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu