“Asa da, asa nu” – o noua serie la emisiunea Exploratorii

Adaugat la data septembrie 05, 2014 cu niciun comentariu

Pentru luna septembrie am pregatit patru editii care fac parte dintr-o serie noua: “Asa da, asa nu”. Este o serie in care invatam despre valori si despre trasaturi de caracter. Prima editie din seria aceasta poarta titlul “Iertare si vinovatie”.

Ce inseamna pentru tine iertarea? Dar cum e atunci cand te simti vinovat? Sau cand cineva ti-a gresit, dar nu vrei sa-l ierti?

Ca sa gasim cateva raspunsuri la intrebarile de mai sus, ne vom juca, vom face curse si activitati practice. Vom avea exercitii care cuprind fructe si legume intrate in descompunere, dar si fructe proaspete – pentru jocul “Tine-te de nas” si “Salata de fructe”. Urmeaza “Cursa prin noroi” si concursul “Cine spala sosetele mai repede” – alte doua jocuri potrivite pentru a invata despre greseli si iertare.

In plus, vom povesti despre experimente citite din carti sau momente traite pe pielea noastra si, pentru cei carora le este mai usor sa comunice prin scris decat verbal, avem pregatita activitatea “Cartonase decorate cu elemente din lemn”.

Daca sunteti curiosi sa aflati lectiile “Asa da” ale copiilor prezenti in platou, va invitam sa urmariti aceasta editie duminica, 7 septembrie, de la ora 10:00, la emisiunea Exploratorii.

Mioara Mihai
Foto: Anders Engelb/ freeimages.com

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu