Armoniile Sperantei 26.08.2011

Adaugat la data august 29, 2011 cu 5 comentarii

[FMP]http://sperantaftp2.crestin.tv:81/armonii2/26.08.2011ep112.flv[/FMP]

5.463 Comentarii

  1. Grupul Andante canta foarte frumos,desigur ca si celelalte coruri…..Dar mia placut asa de mult cantarea “Valea umbrei mortii”, din cauza armoniilor si melodia…….parca e magica, si va dau felicitarile fiecarui membru din corul Andante pentru ca mia placut foarte mult cantarea aceasta,si desigur vreau sa o felicitez pe domnisoara de la pian pentru mia imi place mult pianul si ea canta foarte bine……….

  2. Apreciez diversitatea muzicii care vine prezentata. Admir intiativa si munca depusa de cei de la Speranta precum si de cei care canta la Armoniile sperantei!

  3. Corul de la inceput e corul AMICUS din Cluj-Napoca si da exista pe aici o partitura, si eu cant in corul acesta si ma bucur ca v-a placut!

  4. de unde e corul de la inceput? am mai auzit undeva piesa asta, dar e modificata, imi place… aveti o partitura?

  5. imi place mult sa ascult armoniile sperantei. cantarile ma alina de multe ori; iar mai departe imi aduc aminte de anii tineretii din Romania, in care cintam cu tinerii adunarii din Bunesti (jud. Brasov) si cu multi alti tineri care vizitau Bunestiul pe atunci: intre altii erau fratii Ganea din Fagaras, tinerii din Laslea, Sighisoara, Noul Sásesc, etc. Ce frumos a fost si ce departe s-au dus toate. Mi-e dor de acel timp frumos.

Lasa un comentariu