Aplicaţii pentru smartphone ca să găteşti uşor şi cu spor

Adaugat la data martie 26, 2017 cu niciun comentariu

Dacă te-ai plictisit să prepari acelaşi mâncăruri, eşti în pană de idei, vrei să experimentezi reţete noi sau pur și simplu să înveţi să găteşti, îţi recomandăm câteva aplicaţii pentru smartphone numai bune pentru asta. În primul rând vei avea satisfacţia faptului că preparatul este făcut de tine, apoi cunoşti natura şi calitatea ingredientelor şi nu în ultimul rând, este mult mai puţin costisitor şi mai sănătos decât o masă în oraş la un restaurant sau la un fast-food.

  1. Must-Have Recipes from BHG îţi aduce mai mult de 500 de reţete de bucătărie, dar şi sfaturi practice şi secrete culinare, însoţite de poze apetisante. În plus, poţi nota adăugiri reţetelor preferate pentru a se plia pe gusturile tale sau poţi folosi aplicaţia şi ca listă de cumpărături.
  2. Reţete De Post este o aplicaţie pentru toţi cei care preferă mâncărurile specifice perioadei posturilor. Ai de ales între o gamă generoasă de aperitive, supe, mâncăruri şi dulciuri, dar şi preparate din peşte. Spre deosebire de aplicaţia de mai sus, aceasta este în limba română.
  3. Reţete-de-mâncare.ro este o altă aplicaţie în limba română, care cuprinde reţete din diverse colţuri ale lumii aranjate după ţara de provenienţă.
  4. Jamie’s 20 Minute Meals este, aşa cum anunţă şi numele, aplicaţia în care simpaticul bucătar Jamie Oliver îţi arată cum să găteşti rapid şi uşor reţete cu efect garantat. Toate felurile de mâncare conţinute se prepară în aproximativ 20 de minute. În plus, pe lângă reţete, ai incluse şi câteva videoclipuri cu secrete şi sfaturi oferite chiar de bucătar care îţi vor face viaţa în bucătărie mult mai uşoară şi mai plăcută. Atenţie, însă, aplicaţia nu este gratuită.

Tu foloseşti aplicaţii de reţete de bucătărie? Dacă da, atunci ce alte aplicaţii ai mai adăuga pe această listă?

sursa: semneletimpului.ro

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu