ANM: Temperaturi specifice lunii iulie în următoarele zile

http://wallpaperbeta.com/wallpaper/nature_sun_grass_greens_flowers_dandelions_hd-wallpaper-366346.jpg

Adaugat la data aprilie 16, 2016 cu niciun comentariu

Temperaturile vor fi ridicate şi specifice pentru luna iulie, în zilele de duminică şi luni, cu maxime care vor ajunge la 32 de grade Celsius, de luni seara se va răci uşor şi vor apărea averse de ploaie în zona de nord a României, a declarat meteorologul Maria Tomescu, pentru MEDIAFAX

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) duminică, temperaturile vor urca până la 30 de grade Celsius, iar cele mai ridicare temepraturi vor fi în sud şi sud-vestul României.

“În Capitală vremea va fi furmoasă, cu temeperaturi care vor ajunge la prânz chiar şi la 29 de grade Celsius”, a declarat pentru MEDIAFAX, meteorologul Maria Tomescu.

Ziua de luni va fi cea mai călduroasă, cu temperaturi specifice pentru luna iulie. “Maximele zilei vor fi situate înte 23 şi 32 de grade Celsius, iar cel mai cald va fi în Lunca Dunării, aceste temperaturi sunt specifice mijlocului de vară, pentru luna iulie”, a mai spus meteorologul.

Potrivit ANM, luni după amiază vremea se va răci uşor în nordul ţării, acolo vor apărea înnorări accentuate, averse şi chiar şi descărcări electrice. “Nu este exclus să apară şi grindina pe arii restrânse”, a mai spus meteorologul de serviciu.

sursa: www.gandul.info

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu