Aniversare speciala – 30 de ani de activitate, corul de copii Flori si stele

Adaugat la data aprilie 24, 2016 cu 1 comentariu

Sambata, 23 aprilie 2016, in capela Institutului Adventist de la Cernica a avut loc o sarbatoare a cantului. Corul de copii Flori si stele a implinit 30 de ani de activitate.

Singurul cor de copii din Bucuresti care a avut activitate si in regimul trecut, si-a intensificat concertele si misiunea dupa revolutia din decembrie 1989. Peste 425 de copii au fost membrii ai corului de copii Flori si stele in toti acesti 30 de ani.

Intalnirea a fost una emotionanta. Carmen si Rene Stoica, sustinatorii permanenti ai acestui cor de copii au fost aplaudati la scena deschisa de un public care a facut ca sala dedicata evenimentelor din cadrul Institutului Teologic Adventist de la Cernica sa fie neincapatoare. Peste 1000 de persoane au fost in sala, urmand ca alte sute de persoane din intreaga lume sa urmareasca evenimentul transmis in direct pe site-ul Bisericii Grant: www.bisericagrant.ro

Pentru cei care vor sa revada acest concert, Speranta TV a inregistrat evenimentul si-l va transmite in cadrul emisiunii Biserica in actiune care se difuzeaza, de obicei, vineri de la ora 20.00.

Va vom tine la curent in privinta datei difuzarii acestei reunini de familie- Flori si stele

Pentru cei care vor sa revada acum acest concert, pot face lucrul acesta aici.

5.419 Comentarii

  1. Minunat ! Felicitari !

Lasa un comentariu