Album de familie – Femeia inteleapta

Adaugat la data iunie 06, 2010 cu 2 comentarii

[FMP]http://sperantaftp.crestin.tv/album/Femeia_inteleapta.flv[/FMP]

5.491 Comentarii

 1. Femeia inteleapta este un dar/har de la Domnul Dumnezeu, dar ea va fi daruita doar celui ce merita un astfel de dar.
  “cine gaseste o nevasta priceputa….”, deci el cauta….cauta intelepciunea, ea este un dar de la Dumnezeu…..”urechea celui intelept cauta priceperea”.

 2. Frumoasa emisiune!!!

  Femeia nu este gitul barbatului pentru ca barbatul nu este gitul lui Hristos….ce este barbatul pentru hristos, femeia este pentru barbat….nu?

  Ea este viata familiei, iar el este viata ei.

  In proverbe invatam ca intelepciunea se gaseste, si cei ce-o cauta cu toata inima, o gaseste, si cei ce o iubeste/primeste …mintea lor devine planul ei.

  Ea il ajuta prin priceperea inimii din care izvorasc ape vii….trebuie sa fie in acel moment cu el, sa-i dea sa beie unde este sete si sa hraneasca unde este foame, sa ingrijeasca unde trebuie ingrijire…sa-l respecte unde e slab, sa-l iubeasca unde este tare…astfel el va creste in pozitia lui de “cap”.

  Daca unul din ei este intr-o stare diferita dar cu potentialul de dragoste/respect (in prezenta carora se poate forma acea adevarata familie), de ce nu?

  Acolo. linga firul ierbii este umilinta dragostei care deseori poate performa minuni, in cel ce are nevoie de aplecare… pentru a o ridica.

Lasa un comentariu