Album de familie

Adaugat la data mai 19, 2010 cu 3 comentarii

[FMP]http://sperantaftp.crestin.tv/album/ep%2034%20bun.flv[/FMP]

5.463 Comentarii

 1. dragostea si intelepciunea se aseamana in viata ….doar impreuna se gaseste adevarata fericire….amindoua daruiesc confidenta.,,unde-i confidenta nu este frica…si unde nu este frica este libertate…unde este libertate este dezvoltare…unde este dezvoltare este pricepere…unde este pricepere este lumina….unde este lumina este Dumnezeu…unde este Dumnezeu este viata…unde este viata este frumustete…unde este frumusete este culoare…unde este culoare este miros…unde este miros este maturitate…unde este maturitate este pace…unde este pace este liniste…unde este liniste este mingiiere…unde este mingiiere este Duhul Sfint…unde este Duhul Sfint sint daruri…unde sint daruri sint neprihaniti..unde sint neprihaniti este Templul lui Dumnezeu…unde este Templul lui Dumnezeu este slava Lui..unde-i slava lui Dumnezeu este confidenta, statornicie, vesnicie, plinatate, bucurie, credinta, stiinta, intelegere, viata vesnica.

 2. perechea din acest “show”, este foarte tinara si foarte sanatoasa in relatia lor de prietenie si acum in casatoria lor….vizibila in atitudinea lor si felul cum se exprima despre ambele.

  privindu-i, telespectatorii primesc senzatia frumoasa incurajatoare a frumosului care se intimpla in alcatuirea lor in a deveni, “una”.
  Desi sint foarte tineri, si in crestere, sint pe calea buna a dragostei si a respectului reciproc, care sint esentialul casatoriei.

 3. Pasajul din Biblie ne vorbeste despre Rebeca acceptind sa mearga cu omul lui Dumnezeu pentru a-si petrece toata viata cu Isaac? Adevarat…”absolut fantastic!!!”
  Interesant, cum Dumnezeu lucreaza!!! In momentul de fata ma intreb oare cum o fi cind “femeia va peti barbatul’?

  Interesant, asa-i?

Lasa un comentariu