Afla de pe Facebook programele recomandate de Speranta TV si Radio Vocea Sperantei

Adaugat la data ianuarie 17, 2013 cu 3 comentarii

Incepand din luna ianuarie 2013, ascultatorii postului de Radio Vocea Sperantei si telespectatorii Speranta TV pot afla zilnic informatii referitoare la programele lor preferate.

Pe paginile Facebook Radio Vocea Sperantei si Speranta Tv sunt postate zilnic informatii referitoare la emisiunile care urmeaza a fi difuzate, dar si subiectele si numele invitatilor.

Daca doriti sa fiti la curent cu aceste informatii, adaugati in lista dvs. cele doua pagini ale Centrului Media Adventist: Radio Vocea Sperantei si Speranta TV. Nu uitati sa impartasiti si prietenilor dvs. aceste informatii, prin „like” si „share”.

Asteptam, de asemenea, comentariile, ideile si sugestiile dvs.

Valeriu Petrescu, director, Centrul Media Adventist

5.463 Comentarii

  1. Multumiri si Laude fiind aduse Domnului Dumnezeului nostru ceresc care s-a indurat de Romania si a lasat cuvantul sau Biblic liber ca orice om care IL iubeste din toata inima,sa IL cunosca pe Dumnezeu si sa implineasca voia Lui cu fapta prin credinta cu inima curata inaltand numele Domnului,Slavindul si Glorificandul pe EL,meritul e al LUI pentru toata dragostea SA si binecuvantarile SALE lasate pentru orice om care IL cauta.Cu ajutorul Domnului am deschis din iunie o firma cu reparatii electronice…Laptop,Calculatoare,Monitoare,Boxe,incarcatoare,Intalare Windows…SC.EMANUEL ELECTRONICS.SRL (facebook-Emanuel Emanuela)

  2. Singura televiziune care iti arata relitatea vietii in mod autentic…

  3. asculta vocea sperantei si duhul lui dumnezeu va transforma viata ta

Lasa un comentariu