Adventist World Radio in Africa si Asia

Adaugat la data noiembrie 19, 2012 cu niciun comentariu

In 2013, Adventist World Radio va creşte frecvenţa sau durata mai multor programe in Asia şi Africa.

Prin aceasta, numarul orelor de emisie se va mari cu aproximativ 20 de procente, de la 27.000 de ore pana la 32.000 de ore. Vor fi realizate emisiuni in 21 de limbi, printre care amharica, somaleza, punjaba si urdu.

,,Suntem foarte recunoscatori Lui Dumnezeu ca suntem capabili sa extindem misiunea noastra, astfel incat mai multe persoane sa poata auzi Evanghelia in aceste limbi”, a declarat preşedintele Adventist World Radio, Dowell Chow. ,,Suntem in masura sa facem aceasta binevenita schimbare datorita mai multor ani de stabilitate financiara”.

Aceasta ultima etapa este o parte din extinderea audiovizualului Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din Emisfera de Est. In luna iulie, si Hope Channel, reţeaua oficiala de televiziune a Bisericii, a anunţat investiţii in mai multe programe in Africa, difuzate in special in limbile locale.

Adventist World Radio planifica programarea şi dezvoltarea infrastructurii pentru emisiunile difuzate in Myanmar, Bhutan şi Pakistan si, de asemenea, extinderea capacitaţilor de operare a reţelei in Guam. Mai multe antene difuzeaza acolo programe in peste 30 de limbi catre Asia.

Numarul de persoane abonate la podcast este in ascensiune, incepand cu luna august a acestui an existand aproape 2 milioane de abonamente. In 2011, din ianuarie pana in noiembrie, au fost mai mult de 200 de milioane de descarcari de materiale audio de pe site-ul awr.org.

Adventist World Radio este un post oficial de radio la nivel mondial al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. Misiunea sa este de a difuza mesajul speranţei in Hristos la grupurile izolate de oameni in propria lor limba. Programele AWR pot fi auzite in aproape 100 de limbi, prin intermediul AM/FM şi frecvenţelor de radio la cerere şi online pe awr.org.

Sursa: Adventist News Network

Traducere: Marcela Cusnir

Foto: sxc.hu

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu