Adjud, noua statie locala Radio Vocea Sperantei

Adaugat la data decembrie 01, 2013 cu niciun comentariu

Postul de radio Vocea Sperantei va putea fi ascultat acum si in Adjud, judetul Vrancea, pe frecventa 91,5 FM.

Aceasta noua licenta de emisie a fost obtinuta la concursul pentru atribuirea unor frecvente de radio tematice, organizat saptamana trecuta de Consiliul National al Audiovizualului.

Radio Vocea Sperantei face parte din reteaua mondiala Adventist World Radio, infiintata in anul 1971 in Statele Unite ale Americii. In prezent, exista 75 de studiouri de productie in intreaga lume, in care sunt realizate programe adaptate la cultura nationala si la interesele ascultatorilor.

„Biserica Adventista promoveaza valori si comportamente care contribuie la bunastarea individuala si la dezvoltarea sociala, avand la baza principiile moralei crestine”, a subliniat pastorul Sergiu Macovei, Directorul de Comunicare al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din regiunea Moldova. „Promovarea acestor valori prin mass media este esentiala!”.

„Daca in urma emisiunilor noastre, ascultatorii isi imbunatatesc viata de familie, invata principii de crestere a copiilor, isi sporesc sanatatea, sunt motivati sa fie mai buni cu cei din jur si Il descopera pe Dumnezeu, atunci suntem fericiti ca ne-am indeplinit scopul”, a declarat Cristina Isvan, redactor sef Radio Vocea Sperantei.

In Romania, Radio Vocea Sperantei emite din anul 1992, programele avand tematica sociala, culturala, medicala si religioasa. Dupa 20 de ani de existenta, reteaua Sperantei cuprinde 46 de statii locale cu emisie de 24 de ore pe zi si cinci statii care emit de la doua pana la 18 ore pe zi.

„O statie in plus inseamna ca mesajul nostru ajunge la si mai multi ascultatori, care vor cunoaste pe aceasta cale valorile si principiile de viata din Sfanta Sciptura, care stau la baza emisiunilor realizate la Radio Vocea Sperantei”, a mai adaugat Cristina Isvan.

„Ne bucuram ca in regiunea Moldovei – in care sunt deja aproximativ 12.500 de membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea – a fost obtinuta inca o licenta radio”, a marturisit pastorul Sergiu Macovei. „Speram ca mesajul nostru sa schimbe in bine vietile oamenilor”.

Radio Vocea Sperantei poate fi receptionat si prin satelit (INTELSAT 10-02) si pe Internet, la adresa www.rvs.ro.

Loredana Dumitrascu

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu